AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Değirmenayvalı İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarından görüntüler....

Kas

ÇEDES  Projesi etkinlikleri kapsamında Kulüp öğrencilerimizle birlikte Afyonkarahisar Hayvan barınağını ziyaret ettik.

Ekm

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekibi tarafından Okulumuz 4. sınıf öğrencilerine Trafik Eğitimi verilmiştir.

Ekm

İş bankası tarafından Okulumuza Gönderilen Satranç sınıfı malzemeleri öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Afet Risklerinin azaltılması günü ile ilgili etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ekm

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerine İYEP programı kapsamında ÖBA (Öğrenci Belirleme Aracı) uygulandı.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ekip tarafından okulumuz elektrik tesisatı kontrolleri yapıldı.

Eyl

Afyonkarahisar Toplum Sağlığı Ekiplerince Okulumuz 1. sınıf Öğrencilerine İşitme Testi yapılmıştır.

Eyl

Uyum Haftası Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizi misafir ettik

2022-2023 eğitim öğretim yılı yıl sonu karne töreni

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı yıl sonu etkinliklerimizden

Haz

Okulumuzda Sınıflar arası basket atma yarışması düzenlenmiştir. 3/C sınıfı kazanmıştır.

Haz

Vergi bilinci ile ilgili videolar izlendi.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Beceri Temelli Bilgi Yarışmasına katıldık.

Haz

2022-2023 Eğitim-öğreti yılı sene sonu sınıflar arası futbol turnuvası başarılı bir şekilde yapıldı. turnuva birincileri 1. ve 2. sınıflar birincisi 1/ A sınıfı , 3 ve 4. sınıflar arası birincisi 3/ B sınıfı olmuştur.